35 JAAR Betrouwbaar. Innovatief. Betrokken.

170 moderne meeting rooms voor EY

News

Ontdek hoe we EY België hielpen met hun nieuwe audiovisuele inrichting door middel van moderne meeting rooms en LED-walls. Een geslaagd project in audiovisuele oplossingen voor hybride vergaderen.

AVEX is trots op de succesvolle realisatie van de audiovisuele inrichting van het nieuwe hoofdkantoor van EY België in Brussel. In een korte periode hebben we 170+ moderne meeting rooms ingericht met nieuwe Microsoft Teams Rooms technologie én diverse LED-walls geïnstalleerd.

Microsoft Teams Rooms voor efficiënt hybride vergaderen

De Microsoft Teams Rooms technologie zorgt voor een naadloze integratie van audio- en videoconferencing, waardoor hybride vergaderen eenvoudig en efficiënt wordt. Medewerkers kunnen dankzij deze moderne meeting rooms nu overal ter wereld deelnemen aan vergaderingen, ongeacht of ze op kantoor zijn of thuiswerken.

LED-walls voor een dynamische en inspirerende werkomgeving

De LED-walls zijn op diverse plekken in het EY-kantoor toegepast, waaronder de entree en de event spaces. Ze creëren een dynamische en inspirerende werkomgeving en worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals presentaties, interne communicatie en branding.

Een geslaagde samenwerking

Het project is een succesvolle samenwerking geweest tussen AVEX, EY en Samsung. We hebben nauw samengewerkt om aan de specifieke behoeften van EY te voldoen en een optimale audiovisuele oplossing te realiseren. Linda Kumps, Facilities Director EY, is erg tevreden met het resultaat:

Onze medewerkers zijn super enthousiast over de nieuwe audiovisuele installaties. De mogelijkheid om overal via audio en video in te bellen is een grote toegevoegde waarde. Hybride samenwerken is een noodzaak in deze tijd en met deze technologie kunnen onze medewerkers te allen tijde optimaal vergaderen.

Linda Kumps – Facilities Director EY

Wim Barréa, Business Development Manager Samsung, is ook erg enthousiast over het project:

“Toen EY en AVEX ons contacteerden, waren we meteen enthousiast. We wilden samen met hen een fijne werkomgeving creëren en de juiste tools aanreiken aan de medewerkers om optimaal te kunnen werken. Dankzij het uitgebreide gamma van Samsung konden we voor elk type ruimte de juiste oplossing bieden.”

Een overview van enkele van de 170 moderne meeting rooms:

In dit unieke project werkten wij o.a. samen met:

Het EY-project was fantastisch, niet alleen voor EY maar ook voor AVEX België-Luxemburg. We hebben meer dan 170 meeting rooms ingericht met de nieuwste, innovatieve technologie. De centrale doelstelling van EY was om hun medewerkers de best mogelijke oplossing te bieden, en dat hebben we met succes gerealiseerd.

Thierry Deleuze - Managing Director AVEX België-Luxemburg

AVEX: een solide partner voor audiovisuele oplossingen

AVEX is een solide partner voor audiovisuele oplossingen. We hebben ruime ervaring met het realiseren van projecten van elke omvang en beschikken over een team van gecertificeerde specialisten. We werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen en een optimale oplossing te realiseren.

 

Wilt u meer weten over onze audiovisuele oplossingen voor hybride vergaderen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We geven u graag een rondleiding in het nieuwe kantoor van EY en laten u zien hoe onze technologie uw organisatie kan helpen om efficiënter en productiever te werken.

Meer weten over dit project?

Boek een demo of rondleiding!

LED-wall bij EY België, gerealiseerd door AVEX.
Moderne meeting room bij EY gerealiseerd door AVEX, voor optimaal hybride vergaderen
Moderne meeting rooms bij EY, Microsoft Teams Rooms gerealiseerd door AVEX

Contact

AVEX NL, Breukelen (HQ)
AVEX NL, Zwolle
AVEX UK, London
AVEX België, Brussel